Marco Chiodi

Redken vrouwen

LIFE IS TOO SHORT FOR BORING HAIR

Redken kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

EXPERTISE - WETENSCHAP - PASSIE VOOR FASION

Wie kiest voor sterk haar, kiest voor Redken. Proteïnerijke shampoos, conditioners, kleuringen en Shades EQ Gloss, met respect voor de ph waarde van het haar en de huid.

veganistische champoo en conditioner kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

NATURE & SCIENCE

De Redken Natural Science is een veganistische lijn met drie shampoo's en drie conditioners. Alle producten uit deze lijn zijn parabenen, siliconen en sulfaat vrij. Daarnaast zijn de verpakkingen voor 98% biologisch afbreekbaar en van gerecycled plastic gemaakt. De producten zijn ontworpen van de hoofdbehoeftes van het haar: behoefte aan vocht, proteïne en kleurbehoud.

AMMONIAVRIJ KLEUREN

gekleurde haren kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

ZELFS VOOR HYPERGEVOELIGE VROUWEN

Alleen Redken kan uw kleurresultaat tot deze dimensie brengen. CHROMATICS gebruikt het baanbrekende ODS2(Oil Delivery System) + Proteïnen Extract Technologie dat op revolutionaire wijze de actieve ingrediënten in het haar brengt om het haar tot 2x toe te versterken* en 100% grijsdekking te bieden. Daarnaast bevat de kleuring geen ammonia.

SHADES EQ GLOSS

natuurlijke haarkleur kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

EERSTE GRIJSJES OF EEN KLEUROPFRISSING

Je wilt je haar nog niet kleuren maar bent op zoek naar een niet schadelijke aanpak. Jouw natuurlijke kleur boeit je niet meer en je zoekt een oplossing om volledig schadeloos de glans en haarkleur aan te pakken? Jouw haar wordt geel of koper in de zon. Wat te doen? Zoek niet verder, de zure toner van Redken Shade EQ Gloss pakt al deze problemen aan.

Interessant? Deel deze pagina

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
natuurlijke kleur kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

NATUURLIJK UITZIENDE KLEUR

Chromatics met 4D effect

natuurlijke lokken kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

NATUURLIJKE LOKKEN

natuurlijke balayage kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

NATUURLIJKE BALAYAGE

hair extentions kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

NEW EXTREME LENGTH

EEN VOLLEDIGE ROUTINE VERRIJKT MET BIOTINE! Het nieuwe gamma Extreme Length bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave-in verzorging. Het geheim van dit nieuwe gamma? Biotine! De conditioner bevat bovenop deze Biotine ook nog Castorolie, de leave-in is naast Biotine ook verrijkt met Sojaproteïnen. De routine zorgt voor sterker haar met tot 81% minder breekbaarheid*, waardoor het haar langer en beter kan groeien.

ombré kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

OMBRE

glossy meshes kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

FUN - SHADES EQ GLOSS