Marco Chiodi

Kérastase

DE HOOFDHUID

Kerastase hoofdhuid verzorging kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

SPÉCIFIQUE - roos - haaruitval - talg - gevoelig - dames & heren

Na een een diepgaande reiniging van de hoofdhuid wordt het bad gekozen voor uw type hoofdhuid: een talgrijke of gevoelige hoofdhuid, roos of haaruitval. Het protocol wordt vervolgd door een kalmerend masker voor de hoofdhuid en een aangepaste kuur.

Kerastase hoofdhuid scrub kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

FUSIO-SCRUB - hoofdhuidscrub - dames & heren

Een diepgaande reiniging van de hoofdhuid in combinatie met een sensoriële ervaring in het salon. Een gepersonaliseerde mix van een hoofdhuidscrub en essentiële oliën.

DE HOOFDHUID & HET HAAR

Kerastase minder haaruitval kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

GENESIS -84% minder haaruitval & sterkere haarvezel, beter behoud van de haarvezel

Stress, hormonale stoornissen of voedingstekorten maar ook externe factoren zoals vervuiling of foutief gebruikt van stylingtools kunnen leiden tot tijdelijke haaruitval. Voortaan hoeft u geen keuze meer te maken tussen het behandelen van haarverlies en het optimaal verzorgen van lang haar. Aminexil bevordert een betere verankering van het haar en Edelweiss stamcellen in combinatie met Gemberwortel versterken het haar om breuk te voorkomen en te verbeteren.

HET HAAR

Kerastase gepersonaliseerde mix kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

FUSIO-DOSE - salonritueel op maat met 20 mogelijke combinaties - efficiënt en korte inwerktijd

Een gepersonaliseerde mix van uiterst geconcentreerde ingrediënten voor een uiterst luchtige verzorging op maat en een duurzame instant transformatie van het haar. Glans, volume, haarbreuk, droog haar, haaruitval ... In minder dan 5 minuten wordt uw haar getransformeerd. Zonder een verzwarend effect.

Interessant? Deel deze pagina

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Kerastase haarverzorging kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

K WATER

Geavanceerde lamellaire technologie. Voor geweldig glanzend, vloeibaar en gewichtloos haar. Het is een totale transformatie naar perfect haar in een handomdraai.

CHRONOLOGISTE - pure luxe met caviar extract

Een miraculeuze verzorging op basis van zeldzame regeneratiecrème en imitatieparels smelten samen tot een buitengewone verzorging. Gegarandeerd een prachtige transformatie voor het haar.

Kerastase lang haar kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

EXTENTIONISTE - coaching lang haar

Je droomt van lang haar, maar het lukt niet. Je blijft op dezelfde lengte, jouw haar breekt af en blijft broos. Wij kunnen je helpen met een coachingprogramma op maat. Net als een personal coach of voedingsexpert ben je bij ons aan het juiste adres. Om als doel jouw droomhaar te bereiken. Sterker, zachter en luchtig haar, met stralende en sterke gezonde lengtes.

Kerastase zijdezacht haar kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

24 KARAAT ELEXIR ULTIME - glad en zijdezacht haar

De associatie van 4 legendarische oliën waaronder Marula, Camelia, Maïskiem & Arganolie voorzien het haar van natuurlijke schoonheid. GLANS, GLANS EN NOG EEN GLANS.

Kerastase haarontkleuring kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

BLOND ABSOLU - ontkleurd haar

Ontkleurd haar heeft vaak 2 noden: herstel & geelneutralisatie. Een unieke samenstelling op basis van Hyaluronzuur en Edelweissbloem zal ontkleurd haar volledig herstellen en neutraliseren.

Kerastase volumineus haar kapper Gent Sint-Martens-Latem Marco Chiodi

DISIPLINE OLÉO-RELAX - weerbarstig en volumineus haar

Een verzorging die controle biedt aan weerbarstig en volumineus haar. Zelfs bij 80% vochtigheid biedt deze verzorging discipline en glans.